Και το μωρό μας κάνει επτά 2004-2005

Και το μωρό μας κάνει επτά 2004-2005

Της Paula Vogel

Μια νεανική θεατρική ομάδα με τον περιπαικτικό τίτλο «Όχι παίζουμε» ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα σύγχρονο έργο, λιγότερο περιπαικτικό, περισσότερο ανατρεπτικό και προκλητικό, με τον… ακατανόητο τίτλο «Και το
μωρό μας κάνει επτά» (μετάφραση από το πρωτότυπο «And baby makes seven»), της Αμερικανίδας Πόλα Βόγκελ.

Σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Σαχίνη, η παράσταση θα αναδείξει ένα θέμα ταμπού, μέσα από ένα επικίνδυνο παιχνίδι ερωτικών ρόλων, σε μια λοξή ιστορία, που η δράση της τοποθετείται στη διπλανή μας πόρτα. Συγκεκριμένα, σ’ ένα διαμέρισμα στον Κεραμεικό, στον θεατρικό χώρο «Altera Pars». H ανατροπή των καθιερωμένων ξεκινάει από τα πρόσωπα. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας είναι οι υποψήφιοι γονείς. H μητέρα, η σύντροφός της και ο… πατέρας μπαίνουν σε μια περιπέτεια συνείδησης, έχοντας παγιδευτεί σε ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων.

H ιστορία τους συμπυκνώνεται στον χρόνο λίγο πριν από τον τοκετό, λίγο πριν εγκαταλείψουν την αχαλίνωτη φαντασία τους και την ανάγκη τους να δραπετεύσουν από τα προβλήματα της ενήλικης ζωής τους. Οι τρεις νέοι ξαναγεννιούνται, όταν γεννιέται το παιδί.

Υπόθεση:

Τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό. Ο πατέρας, η μητέρα και η σύντροφος της μητέρας πρέπει να βάλουν τέλος σε ένα διασκεδαστικό αλλά επικίνδυνο παιχνίδι που τους απομακρύνει από την πραγματικότητα της ενήλκης ζωής.Η βραβευμένη και αμφιλεγόμενη «κωμωδία» της Paula Vogel (Pulitzer 1998, «Πώς έμαθα να οδηγώ»), τοποθετημένη σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα στον Κεραμεικό, το οποίο ενώνεται με την σκηνή του Αltera Pars μέσω μιας απαγορευμένης πόρτας!

Trailer Παράστασης:

Ταυτότητα Παράστασης: