Να βλέπουν… εσένα 2011-2012

Να βλέπουν… εσένα 2011-2012

από την Amen Dance Company

Η Amen Dance Company ιδρύθηκε με κινητήρια δύναμη την ανάγκη, τόσο για έκφραση, όσο και για τη δημιουργία ενός πολυθεάματος, που έχει ως πηγή έμπνευσης το Θεό και τη σχέση Του μαζί μας. Όραμά και στόχος της είναι, η σύμπραξη καλλιτεχνών από διαφορετικούς χώρους, ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν από κοινού, ο καθένας με τη τέχνη του, για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι κάθε δώρο καλλιτεχνίας είναι δοσμένο από Εκείνον, τότε δεν μπορεί παρά να ολοκληρώνεται όταν επιστρέφει ξανά σε Εκείνον, ως έκφραση αγάπης και ευγνωμοσύνης. Πρόκειται για μια παράσταση – χοροθεατρικό πολυθέαμα, σπονδυλωτό, που κάθε κομμάτι του είναι σχεδόν αυτοτελές.
Μηνύματα ζωής που χρειάζονται σαν οδηγός, σε ανθρώπους που δεν έχουν ακούσει ή δεν φαντάζονται ότι υπάρχουν και Καλά Νέα. Ζητήματα όπως η μοναξιά, ο θάνατος, η συγχώρηση, η ελευθερία, τα δεσμά, η αναγέννηση, ξεδιπλώνονται μέσα από διαφορετικές ιστορίες, με ένα κοινό μήνυμα: «O Θεός σε αγαπάει, είναι δίπλα σου και είναι έτοιμος να επέμβει δυναμικά και θαυμαστά στη ζωή σου, αν του δώσεις την ευκαιρία».

Ταυτότητα Παράστασης: